Marian Drago : «És un reconeixement a la feina ben feta, a les Terres de l’Ebre i a tenir força per resistir quan ningú t’afigura»

La creadora d’ Espai Haruna ha guanyat un Organic Clean Awards, l’estrella Michelín de la cosmètica bio

El sèrum d’arròs d’Espai Haruna ha estat premiat en els Organic Clean Awards 2022 | Cedida per Espai Haruna

per Gemma Navarro, Deltebre | 9 d’agost de 2022 a les 21:30 | 

Arròs, oli de segó, mangrana, flor de taronger, carlota… No, no és una llista de la compra. Tampoc una recepta de cuina. Alguns dels ingredients més típics del territori, després de dècades de tradicionalitat, han decidit escapar de la rutina i reinventar-se per donar forma a Espai Haruna l’ecobotiga de cosmètica bio de les Terres de l’Ebre. “No hi ha cap fórmula igual que esta”, ens explica Marian Drago, la propietària, que s’ha inspirat en elixirs de fa més de 5.000 anys provinents del Japó. “Les dones japoneses van investigar que provocava l’arròs i tot això a la seva pell, i jo el que he fet és portar-ho a l’actualitat, a les Terres de l’Ebre”.

Després de quasi 12 anys de treballar amb cosmètica natural, Marian va decidir “professionalitzar un sentiment”, creant ella mateixa una línia 100% ebrenca, ètica i compromesa, amb la qual ha aconseguit el premi Organic Clean Awards 2022, entre marques de referència nacional i internacional. Tal com diu ella “una estrella Michelín de la cosmètica bio”. I la història no s’acaba aquí. Un obrador compartit per als artesans de les terres, una FP per als talents territorials, punts de venda pel territori… “El meu cap no para”, ens confessa.

ENTREVISTA AGUAITA COMPLERTA: https://www.aguaita.cat/noticia/25977/marian-drago-es-reconeixement-feina-ben-feta-terres-ebre-tenir-forca-resistir-quan-ningu-afigura