NOSALTRES

La història d'Espai Haruna

Com va sorgir?

LA COSMÈTICA BIO DE TERRES DE L’EBRE

Tot va començar cap allà al 2007, més o menys amb el naixement de la meva segona filla. Només eren idees que anaven i venien, sense molt de temps per parar atenció. El meu temps era ben ple amb dos petits, la feina…

Disculpeu, no m’he presentat, sóc Marian, la que està al darrera d’Espai Haruna®.

Sempre he portat dins aquest neguit curiós de saber les propietats de les plantes, com es preparaven, escoltava les històries a casa dels remeis i pomades que preparaven les meves besàvies  per guarir als de casa o als que fes falta.

Potser d’aquí em devia néixer aquest neguit curiós.

Mentre els petits creixen i el temps hem donava mes treva, vaig començar a estudiar i llegir, necessitava saber més, i començar. Preparava cremes, pomades, olis i solucions aquoses, tintures, tot amb plantes, arrels, flors i fruits que eren fàcils de trobar a les muntanyes del Montsià.

El temps passava i sentia que havia de professionalitzar aquell ofici, i així ho vaig fer, nens, feina i estudis., i a la vegada, començar a fer esbossos del projecte de la cosmètica de les nostres terres. Formula, laboratori, format, testat, certificacions, etc.

Aquells cosmètics tenen que ser amb denominació d’origen, del Delta de l’Ebre, però també de Terres de l’ Ebre, tots els ingredients tenen que estar en comunió.

Som una terra d’una riquesa immensa, del mar a la muntanya, del riu a la plana, del Delta a la ribera. Per tant el primer ingredient que havia de protagonitzar els nostres productes, era l’oli de segó d’arròs, que s’extreu de la farina quan als molins poleixen el gra.

Els altres, oli d’oliva, magrana, calèndula, flor de taronger… també principals i no menys importants.

Formules, proves, resultats increïbles, ho passem al laboratori, tot el que jo havia descobert ho van elevar a la quinta potència.

Del principi del tot a avui ja han passat uns quants anys. Un principi sense nom que avui s’anomena Espai Haruna® cosmètics des de l’any 2017 que es quan va sortir al mercat el primer producte de la línia, el sèrum facial d’arròs.

El nostre magnífic sèrum, ens ha posicionat entre les 20 millors marques de cosmètica ecològica espanyola des de 2019, i aquest 2021 ha obtingut el segell 2022 BEST FACIAL PRODUCT entre marques de referencia internacional, als premis ORGANIC CLEAN AWARDS ( podríem dir que es com una estrella Michelin, però dirigit a la cosmètica bio/ecològica a nivell nacional i internacional 😉)

#COSMÈTICABIO

PERÒ, QUÈ ÉS ESPAI HARUNA?

Espai haruna, és moltes coses i en significa moltes altres.

Espai, perquè és un lloc, on hi ha vida cada dia, on hi entra i surt la gent, persones en busca de solucions reals i saludables.

Haruna, perquè prové del japonès, i te múltiples significats però tots s’ajusten a l’esperit del nostre projecte, que sigui japonesa no és per una qüestió de màrqueting.

Tots els beneficis i propietats de l’arròs i els seus derivats, aplicats a la bellesa i la cura de la pell, estan descoberts en aquest país des de fa milers d’anys, per les dones japoneses.

Aquestes aplicaven la farina, midó i aigües d’arròs al rostre i a les mans per tal d’evitar l’envelliment i l’excés del sol, evitaven que els radicals lliures perjudicials acceleren l’envelliment, es protegien de taques i d’un color morè poc afavoridor en la seva cultura.

Haruna, significa l’esclat de la verdor a la primavera, i això aquí si que passa, quan comença a créixer l’arròs i es cobreix tot d’un verd intens que desborda vida .

També és un nom femení que significa dona forta i valenta.

Espai haruna és molt més que la marca dels nostres cosmètics.

Espai haruna, és moltes coses i en significa moltes altres.

 

Be

Natural

Espai haruna és molt més que la marca dels nostres cosmètics.

… és una declaració d’intencions, es un homenatge a la nostra gent i les nostres terres.

També és una oda a l’emprenedoria, un homenatge a les dones i homes de la meva vida.

És un professionalitzar una sentiment, és treballar en vers la salut, és fer renéixer saviesa antiga.

És el trampolí d’una cosmètica compromesa, saludable, eficient, neta, ètica, eco responsable i de proximitat.

Qui la segueix, l’ aconsegueix… però el camí és llarg i només hem fet un tros petit, però bonic…

Et convidem a continuar el camí amb nosaltres i començar a gaudir d’ una #deltadelebrexperience, única.

NOSALTRES ESPAI HARUNA HISTORIA

Natural per a tu, natural per al planeta 🌎

#Wesavetheworld

Espai Haruna Cosmètics

La cosmètica bio de les Terres de l'Ebre