SÈRUM FACIAL:

QUÈ ÉS, PER A QUÈ SERVEIX I COM UTILITZAR-HO?

Cosmetica Natural de 10 i Ebrenca 100%

Són moltes les accions que podem prendre perquè la nostra pell se senti bé, com es mereix.

I el sèrum facial n’és una.

SÈRUM FACIAL: QUÈ ÉS, PER A QUÈ SERVEIX I COM UTILITZAR-HO?

Cremes, tònics, màscares, sèrums…

Per on començar?

Són tants els productes per cuidar la nostra pell que ens podem marejar amb facilitat. Però tranquil·la!

Tot i que com més sucre, més dolç, Espai Haruna Cosmetics ha creat una línia de cosmètica natural adaptativa i multifuncional, per reduir al màxim les teves rutines diàries sense renunciar a una pell radiant i espectacularment saludable.

No ets l’única que no sap què és un sèrum facial. Aquí estem per aclarir els teus dubtes. La rutina de la cura de la pell no ha de ser un motiu d’estrès.

Sí, sí, tot molt maco, però… què és un sèrum facial? Per a què serveix i com es fa servir?

Que es el SERUM FACIAL ?

El sèrum facial és una fórmula d’actius en molt alta concentració.

Té una textura molt lleugera perquè la pell l’absorbeixi ràpidament i aconsegueixi penetrar-ne la capa superficial.

A diferència de les cremes facials que treballen més a la superfície de la pell, els sèrums arriben a les cèl·lules de capes més profundes. D’aquesta manera, quan les cèl·lules surtin a la superfície tindràs una pell més lluminosa i suau.

Els sèrums tracten la pell des de l’interior. La seva fórmula és molt potent i això és el que el converteix en un aliat molt poderós per a la cura de la pell.

Per a què SERVEIX EL SÈRUM FACIAL?

Normalment, cada sèrum té una funció específica, però amb el nostre SERUM FACIAL D’ARRÒS, hem obtingut concentrar totes les funcions específiques en una sola fórmula. Mitjançant formulacions intel·ligents dins el marc de l’alta cosmetica natural. Pots trobar-ne alguns amb una acció revitalitzant, antiarrugues, hidratant, per donar més lluminositat a la teva pell o per prevenir els signes d’envelliment. Les opcions són moltes. Però com t’expliquem, amb el nostre SERUM FACIAL D’ARRÒS, ho tindràs tot en un sol producte.

Els sèrums ajuden a fer que la pell es vegi més jove, vital i sana. Això ho assoleixen perquè nodreixen l’epidermis (la capa interna de la pell) i enforteixen la barrera contra les agressions diàries.

La contaminació perjudica la nostra pell sense que ens n’adonem, especialment si vivim a la ciutat.

Els sèrums són l’eina ideal perquè la pell estigui protegida contra els efectes nocius del medi ambient i llueixi reparada i radiant.

PUC REEMPLAÇAR LA CREMA HIDRATANT PEL SÈRUM?

No. L’ideal és utilitzar el sèrum facial i la crema hidratant en conjunt. El sèrum actua en capes més profundes de la pell que la crema, que només treballa a la capa superficial.

Per tant, el primer sempre ha de ser el SERUM FACIAL, la crema, dependrà de l’edat i necessitats de la pell en cada moment.

Aplicar el sèrum és superfàcil i no suposa cap problema afegir-lo a la teva rutina de cura de pell. Et diria fins i tot que és imprescindible que comencis ja a fer servir-lo.

QUAN APLICO EL SÈRUM FACIAL?

Pots usar-lo 2 cops al dia, al matí i la nit. Si prefereixes aplicar-ho una sola vegada, et recomanem que ho facis al matí, que és quan la pell en sortir de casa ha d’exposar-se a les agressions externes, pulsió, radicals lliures ….

COM UTILITZO EL SÈRUM FACIAL?

El millor del sèrum és que necessites molt poca quantitat amb cada ús.

El moment d’aplicar el sèrum és després de la neteja facial i abans de la crema hidratant, perquè la cara absorbeixi tots els ingredients.

Aplica 1 dosificació ( o 2 els primers dies si veus que fas curt!) .

Agita en cada ús perquè es barregin bé tots els principis actius.

Frega el líquid, i després aplica’l a toquets per tota la cara.

Fes un massatge suaument per les galtes, el front i la barbeta, i contorn d’ulls i parpelles, fins que estigui distribuït de manera uniforme per tot el rostre.

També pots aplicar-lo pel coll i l’escot. A més, el nostre SERUM FACIAL D’ARRÒS és un fotoprotector natural (aproximadament estaràs aplicant un FP20), a banda de totes les propietats que t’aporta un Sèrum, amb el nostre obtindràs un aclariment de les taques, una regulació de l’excés de producció de greix, reduirem l’acne, arrugues i és apte per a pells sensibles, reactives o amb afeccions (dermatitis seborreica, rosàcia, psoriasis, descamacions…) o que estan passant per tractaments mèdics complexos.

Després de posar el sèrum, et pots posar la crema hidratant.

I ara, què esperes per provar-ho?

Serum facial d'arròs organics clean awards cosmetica natural
Serum Facial d’arròs premiat als organics clean awards 2022. Millor cosmètic facial.


espai-haruna-cosmetica-natural-delta-ebre