Saludable per a tu, saludable per al planeta

El nostre xampú sòlid natural 100% està elaborat amb ingredients naturals i es presenta sense cap tipus de plàstic ni embalatge. La fórmula està realitzada amb oli de coco i contenen diferents ingredients afegits adequats per a la neteja de diferents cabells i la cura del cuir cabellut. Alguns avantatges de l’ús del xampú sòlid: Fet a mà en petits lots. Sense consumir recursos naturals o energètics innecessaris. Amb ús mínim d’aigua. No conté conservants, ni parabens.

Tampoc emulsionants, ni silicones. Està fet amb suau sabó a partir de la saponificació de l’oli de coco. En diferència a alguns xampús convencionals, el xampú sòlid natural no irrita ni danya la pell.

El nostre xampú sòlid natural 100%, Sense packaging, sense envàs. Sense plàstics. T’oferim la peça de xampú sense empaquetar perquè mantenim una filosofia d’estalvi de residus. Únicament conté ingredients eficaços per netejar i cuidar els cabells i la pell. És un producte compacte i sense aigua el rendiment et sorprendrà. Una pastilla de xampú sòlid usat de forma adequada té una durada semblant a dos pots de xampú. Això es converteix en un estalvi per a tu, però sobretot per al nostre planeta ja que es fabricarà menys i es transportarà menys.

Menys fabricació, menys matèries primeres, menys aigua, menys plàstics, menys pes, menys transport … menys petjada de carboni. L’opció de xampú que t’ajuda en el teu compromís amb el medi ambient atès que, a més de no consumir plàstic per contenir-ho, l’ús del sabó no genera cap tipus de residu a l’aigua de rius. A espai haruna trobaràs tres tipus de xampú, segons les teves necessitats, i si no ho tens clar, ens pots enviar un correu o formulari i t’ajudem.

https://organics-magazine.com/siliconas-ii-el-maquillaje-del-cabello/